Valentijnscadeaus waar je een vrouw blij mee maakt 0

Valentijnscadeau voor je Vrouw

Als februari weer voor de deur staat, denken veel mensen weer aan carnaval. Vrouwen denken voornamelijk aan Valentijnsdag. Ze wachten vol smacht weer op het cadeau dat ze gaan krijgen. Alleen, waar maak je een vrouw nou echt blij mee? Aangezien Valentijn zo commercieel is ingericht, is het moeilijk om een geschikt cadeau te kopen. Gelukkig lees je hieronder wat leuke cadeaus kunnen zijn voor jouw geliefde. 

Een mooie bos bloemen

Met een mooie bos bloemen kun je het bijna niet verkeerd doen bij een vrouw. Hoewel het misschien heel cliché klinkt, zijn ze hier toch weer het meest blij mee. Bij Valentijn gaat het er namelijk om dat je even aan de ander denkt. Even laten weten hoe zeer je de ander waardeert. Daar hoeft dus echt geen duur prijskaartje aan te hangen. Een bos mooie rozen zegt natuurlijk veel meer dan elk ander cadeau. 

Nou is een bosje bloemen tegenwoordig ook best prijzig. Voornamelijk voor het tijdsbestek dat je ervan kunt genieten. Overweeg dan ook om een mooi kunstboeket te schenken. kunstbloemen zijn tegenwoordig echt prachtig en nauwelijks van echt te onderscheiden. Bovendien kan iemand daar veel langer van genieten. Nog een mooie vaas erbij en je hebt het perfecte cadeau voor jouw partner. Niet per se alleen voor Valentijn, maar ook voor elke andere feestelijke gelegenheid, zoals kerst bijvoorbeeld. 

Een prachtig sieraad

Naast een mooie bos bloemen, kun je een vrouw ook heel blij maken met sieraden. Koop bijvoorbeeld een mooie ketting of armband. Een paar nieuwe oorbellen komen vaak ook wel van pas, mits je vrouw natuurlijk gaatjes in haar oren heeft. Ringen zijn ook een prachtig cadeau, voornamelijk een verlovingsring natuurlijk. Alleen is het daarmee wel altijd een grote gok. Een ring moet namelijk echt passend zijn. De kans is vrij groot dat je als man de ring maat van je vrouw niet weet.

Dat is dan ook de reden dat mannen sneller naar een ketting of armband grijpen bij het geven van een cadeau. Bovendien kunnen een ketting of armband net zo mooi zijn als een ring. Al zit daar vaak wel een hele andere betekenis achter. Je kunt een sieraad natuurlijk wel heel persoonlijk maken. Geef bijvoorbeeld een ketting met de namen of initialen van de kinderen. Daar zou ze je eeuwig dankbaar voor zijn. Dit cadeau kan ze namelijk met trots dragen. Zo’n geschenk is nooit weggegooid geld en komt altijd van pas.

Een doosje heerlijke bonbons

Er zijn drie dingen waar je een vrouw altijd mee kunt verrassen. Naast bloemen en sieraden is dat natuurlijk chocolade. Met Valentijnsdag word je natuurlijk helemaal plat gegooid met chocolade. In elke winkel vind je wel chocolade, die zijn omhult in van allerlei mooie verpakkingen. Hoewel die chocolade vast heel lekker kan zijn, zijn bonbons natuurlijk altijd de favoriet. 

Voornamelijk als je de bonbons zelf uitkiest. Dan kun je namelijk nog de favoriete smaak van jouw partner uitkiezen en die in een mooi doosje laten verpakken. Als het goed is weet je wel waar jouw vrouw fan van is. In ieder geval weet je wat ze ongeveer lekker vindt. Smaken kunnen namelijk erg verschillen.

Wil je juist iemand verrassen die je niet kent? We hebben het dan bijvoorbeeld over een eerste date die toevallig op Valentijnsdag plaatsvindt. In dat geval kun je ook gewoon een doosje met bonbons geven. Laat dan gewoon een gemengd doosje bonbons vullen. Er zit dan altijd wel een smaak bij, die zij lekker zou vinden. De mix van puur, melk en witte chocolade is altijd een aanrader. De vullingen die erin zitten kunnen natuurlijk ook gewoon gemixt worden, ook als je iemand kent. Zo kun je iemand ook kennis laten maken met andere smaken. 

Previous ArticleNext Article
Algemeen ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *