De gepubliceerde inhoud (tekst en beeld) op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De inhoud wordt beschikbaar gesteld door Volo Media Ltd. en hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Actie ondernomen op basis van de inhoud van deze website, is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte schade, of enige schade als gevolg van verlies van gegevens, in verband met het gebruik van deze website .

Via deze website kan u via links doorverwezen worden naar andere websites die niet onder de controle staan ​​van Volo Media Ltd. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die andere sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die in de websites van derden worden geuit. Volo Media Ltd. is werkzaam als affiliate en kan mogelijk vergoed worden als u een aankoop doet via een website waarnaar doorverwezen wordt.

Er wordt alles aan gedaan om de website correct te laten werken. Volo Media Ltd. neemt echter geen verantwoordelijkheid voor, en is niet aansprakelijk voor, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen.