De 7 mooiste stranden ter wereld 0

Elk jaar gaan we op zoek naar een mooie bestemming, waar we even alles kunnen vergeten en lekker tot rust kunnen komen. Want, zo’n cocktail smaakt toch veel lekkerder als je ondertussen van een mooi uitzicht kunt genieten? Wij hebben 7 prachtige stranden op een rijtje gezet, die zeker de moeite  waard zijn om te bezoeken. 

1.     Anse Source d’Argent, La Digue, Seychellen

Voor degenen die een vakantie naar de Seychellen op de planning hebben staan, is dit strand een echte aanrader. De combinatie van het turquoise water, het goudkleurige strand en de adembenemende keien, maakt dit strand de prachtige en meest populaire attractie van de Seychellen.

strand

  1. One Foot Island, Aitutaki, Cookeilanden

Tapuaetai staat beter bekend als ‘One Foot Island’, omdat het eiland vanaf de lucht op een linkervoet lijkt. Dit onbewoonde eiland heeft een prachtig strand met wit zand en kokospalmen en de zee is warm met kristalhelder water. 

  1.     Pink Beach, Isla Gran Santa Cruz, Zamboanga, Filippijnen

De naam verraadt het natuurlijk al, dit strand in de Filippijnen is roze van kleur. Dit komt door de kleine stukjes rood koraal, die met het zand zijn gemengd. Ook dit water is super helder, waar je heerlijk in kunt zwemmen.

  1.     Pelican Beach, South Water Caye, Belize

Dit strand ligt aan een privé-eiland. Het is hier lekker rustig en je kunt wegdromen bij het geweldige uitzicht. Neem eens een duik in de zee en geniet van het snorkelen tussen het koraal en de prachtige vissen. 

  1.     Blue Bay, Mauritius

Ook deze naam verraadt het natuurlijk al. Op dit witte zandstrand geniet je van het smaragdgroen blauwe water en ben je omringd door casuarina bomen. Het heldere water maakt dit een ideale plek om te snorkelen tussen de verschillende gekleurde vissen. 

     6. Eagle Beach, Aruba 

Dit strand is het breedste strand van Aruba, waar je geniet van een prachtig uitzicht op de Caribische oceaan. Vergeet de beroemde fofoti bomen niet, die met het silhouet naar het Caribisch gebied wijzen. Als je geluk hebt, kun je ook genieten van de zeeschildpadden. Op Eagle Beach, vind je de meeste nesten. 

  1.     Bora Bora, Frans-Polynesië

Dit eiland is van de populairste huwelijksreis bestemmingen. Op Bora Bora geniet je wederom van de prachtige witte zandstranden en het kristalheldere water. Maar het zijn het groene landschap en de hoge vulkanen die het een prachtige plek maken. Er zijn genoeg wateractiviteiten te beleven. Ga bijvoorbeeld goudmakrelen vissen of een middag haaien voeren.

 

Next Article
Reizen ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *