Ultieme droombestemmingen voor jouw volgende vakantie 0

Medhufushi Island Resort, Maldives

Winkelen in Parijs, eilandhoppen in Griekenland en relaxen aan de Spaanse kust…. Stuk voor stuk vakanties waar je geen nee tegen zegt. Maar soms ben je nu eenmaal op zoek naar een bestemming die net dat beetje meer weet te bieden. Vakantiebestemmingen waar je mond openvalt van verbazing. Bestemmingen die in de verste verte niet op thuis lijken. Plekken waar je herinneringen maakt die je de rest van je leven niet meer vergeet. Wij zetten de ultieme droombestemmingen voor jouw volgende vakantie voor je op een rijtje. 

De Malediven

Vanuit je eigen villa een duik in de turquoise Indische Oceaan nemen? Het kan in de Malediven. Deze archipel van koraaleilanden bevindt zich ten zuidwesten van India en is dé bestemming voor romantici. Maar ook voor liefhebbers van duiken en snorkelen. Tijdens die activiteiten kom je oog in oog met dolfijnen, walvissen en zeeschildpadden. En pak je tussen april en november je koffers naar deze bestemming, dan kun je daar ook de walvishaai bij optellen. Verblijven doe je in een luxe resort. Ben je een ware cultuurliefhebber? Dan kun je beter even verder kijken in dit lijstje. 

Bonaire

Op Bonaire geen hordes toeristen of drukke uitgaansgelegenheden. Het dunbevolkte eiland is de rustigste van de ABC-eilanden en staat bekend om zijn natuur. Zelfs stoplichten zijn er niet. Het zijn de bijzondere vogelsoorten en de zeeschildpadden die ervoor zorgen dat ook de fauna een onuitwisbare indruk op je maakt. Cultuur snuiven op dit zonovergoten eiland in de Caribische zee doe je in hoofdstad Kralendijk, waar je zeker het 17e-eeuwse Fort Oranje niet mag overslaan. Kiezen voor een pakketreis Bonaire via TravelHunter is kiezen voor een vakantie waar niets ontbreekt. 

Hawaii

Hoor je de naam van deze tropische bestemming, dan hoor je wellicht automatisch ook de ontspannen ukelelemuziek op de achtergrond spelen en stel je je voor dat er een kleurige bloemenkrans om je nek hangt. Tijdens een reis naar Hawaii kom je niets tekort. Het tropische paradijs is voor jou dé bestemming wanneer je een natuurliefhebber bent. Vulkanen, bountystranden, groene valleien, je kunt het niet bedenken of je vindt het in Hawaii. Het stadleven beleef je in Oahu. Elk van de zes eilanden heeft zijn eigen sfeer. Eilandhoppen is de beste manier om deze bestemming te ontdekken. 

Dubai

Dubai is een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Het eerste wat in je op zal komen, zijn ongetwijfeld de superluxe hotels, winkelcentra en andere voorzieningen als skipistes en golfbanen. Een vakantie naar Dubai betekent echter ook een reis vol contrasten. Naast deze ongekende luxe en moderniteit vind je er namelijk ook genoeg authentieke plekken waar je een heel andere wereld binnenstapt. Bijvoorbeeld in de souks. Dubai laat zich bovendien het hele jaar door lenen als zonbestemming. De maanden juni tot en met september kun je wegens de zinderende hitte het beste vermijden. 

Zanzibar

Zanzibar is een eiland dat tot Tanzania behoort. Hier verwacht je echter geen woestijngebieden met grote wilde dieren als leeuwen, giraffen en olifanten, maar exotische zandstranden waar je heerlijk zwemt, snorkelt en duikt. En wanneer je dat doet, kun je zomaar ineens een dolfijn, walvishaai of mantarog tegenkomen. De onderwaterwereld is werkelijk fantastisch. Wil je ook nog wat cultuur snuiven op deze droombestemming, dan breng je tijdens een vakantie naar Zanzibar een bezoekje aan het oude gedeelte van Zanzibar-Stad. 

Mallorca

Voor onze laatste bestemming houden we het wat dichter bij huis. Op nog geen 2,5 uur vliegen vinden we Mallorca, een pareltje in de Middellandse Zee. Het grootste eiland van de Balearen heeft een kustlijn van 500 kilometer, die gesierd wordt door witte zandstranden met overhangende palmbomen. Niet voor niets behoort Mallorca tot Europa’s meest geliefde zonbestemmingen. Je reis maak je compleet met een bezoek aan de Grotten van Drach en hoofdstad Palma de Mallorca.

Previous ArticleNext Article
Algemeen ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *