Armin van Buuren in de Ziggo Dome, daar moet je bij zijn! 0

Armin van Buuren in de Ziggo Dome 2022

Het heeft lang geduurd, voordat het allemaal weer mocht… Gelukkig zijn er weer concerten en festivals in overvloed en daar moeten we natuurlijk bij zijn. Sla jouw agenda maar open en markeer de eerste dagen van juni, want dan treedt Armin van Buuren op in de Ziggo Dome. Alles wat je over dit optreden moet weten, lees je in dit artikel.

Armin van Buuren

Als je het over bekende DJ’s hebt, dan komt Armin van Buuren zeker in dat rijtje voor. Van 2007 tot 2010 stond hij op nummer 1 in de top 100 van dj’s ter wereld. Hij is dus zeker heel bekend en komt gewoon uit ons kikkerlandje! In 1976 is Armin in Leiden geboren en op veertienjarige leeftijd begon hij voor het eerst met muziek maken. Dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Vaak reist hij de hele wereld over om muziek te maken, maar dit jaar kunnen we ook in Nederland een paar keer van hem genieten. Nog meer reden dus om erbij te zijn. 

This is Me

This is Me is de naam van de reeks concerten die hij dit jaar geeft in de Ziggo Dome. Op 2, 3, 4 en 5 juni staat hij met zijn dj-set op het podium om de beste hits te draaien. Deze tour is eigenlijk gebaseerd op het leven in lockdown. Toen pas kwam het besef dat Armin niet alleen dj en producer is, hij is zoveel meer dan dat. Naast dj en producer is hij ook vader, zoon, man van en radiohost. Al die rollen die hij in het leven vervult, maken hem wie hij is. 

Dat heeft hem ook leren realiseren dat hij wil leven in het hier en nu en daar op muzikaal gebied ook echt van wil genieten. Er zijn tijdens deze tour geen templates meer, het is puur creativiteit, vrijheid en spiritualiteit. Dat maakt hem vrolijk en tevreden. Nu nog hopen dat jullie als fans het ook leuk vinden. 

Vanaf nu maakt Armin dus alleen nog maar muziek, die hij leuk vindt. Dit zal tijdens de tour ook te horen zijn. 

Mocht je er nog bij willen zijn, moet je snel zijn. De tickets van Armin van Buuren vliegen als warme broodjes over de toonbank. Op dit moment heb je de meeste kans op zondag 5 juni. Daar zijn nog een aantal tickets voor te koop. Een ticket scoor je al vanaf € 49,84 euro. 

Overige optredens

Voor de rest van de zomer is Armin vooral veel in het buitenland aan het optreden. Zo draait hij bijvoorbeeld op het Barcelona Beach Festival in Spanje, Electric Love in Oostenrijk, Tomorrowland in België en Green Valley in Brazilië. 

Ook in Nederland zullen we hem vast en zeker nog wel een keer kunnen bewonderen tijdens het aankomende festivalseizoen. In ieder geval staat het festival ‘A State of Trance’ al gepland op 3 en 4 maart volgend jaar. Daar zal Armin van Buuren ook zeer zeker op de planken staan, net zoals vele andere dj’s. 

We hebben natuurlijk heel veel concerten en festivals moeten missen de afgelopen 2 jaar. Een grote reden om alles dubbel en dwars in te halen. Als je wel van gezelligheid houdt, dan is een concert van Guus Meeuwis wellicht ook iets voor jullie. Hard meezingen met alle Brabantse toppers in één van onze prachtige stadia van Nederland. Wat wil je nog meer? 

Een ander groot concert wat binnenkort op de planning staat is die van The Rolling Stones. Dat is echt een concert, waar je bij moet zijn geweest als je daar de kans voor krijgt. Wie weet komen ze na deze tour niet meer naar Nederland, dus dat wil je zeker niet missen! Dat geldt overigens ook voor elk ander festival/concert.

Previous ArticleNext Article
Evenementen ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *